جستجو در سایت

غذاهای پرکالری می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند

غذاهای پرکالری می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند
مرداد ۳۰, ۱۳۹۶

رژیم غذایی نقش مهمی در خطرابتلا به سرطان دارد. تحقیقات کنونی نشان می دهد که حدود ۳۰٪ سرطان ها از طریق تغییرات تغذیه ای قابل پیشگیری هستند. در حالی که ارتباط بین چاقی و انواع خاصی از سرطان اثبات شده است،چگونگی ارتباط  نسبت انرژی به وزن مواد غذایی یا چگالی انرژی غذایی (DED) با خطر ابتلا به سرطان کمتر شناخته شده است . برای این منظور، محققان چگالی انرژی غذایی در رژیم های غذایی زنان بعد از یائسگی را مطالعه کردند و دریافتند که مصرف مواد غذایی با DED بالا ، با افزایش ۱۰ درصدی سرطان مربوط به چاقی در بین زنان با وزن طبیعی مرتبط است.

محققان دریافتند که اگر چه محدود کردن غذاهای پر انرژی ممکن است درکنترل وزن نقش داشته باشد، افزایش وزن به تنهایی عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان در زنان با وزن طبیعی نمی باشد. فرضیه مطرح شده اشاره دارد  برتاثیر  چگالی انرژی غذایی بالا در زنان با وزن طبیعی که ممکن است باعث اختلال در تنظیم متابولیسم شود . این ، یک متغیر مستقل از وزن بدن در افزایش خطر ابتلا به سرطان است .

 یافته های این تحقیق در مجله Academy of Nutrition and Dietetics منتشر شده است.

منبع :
https://www.sciencedaily.com

ارسال شده در تازه ها

ارسال نظر

*

code