جستجو در سایت

غذاهای آماده (Junk Food) می تواند خطر ابتلا به سرطان را در زنانی که وزن طبیعی دارند افزایش دهد .

غذاهای آماده (Junk Food) می تواند خطر ابتلا به سرطان را در زنانی که وزن طبیعی دارند افزایش دهد .
شهریور ۱, ۱۳۹۶

مطالعه ای به منظور کشف ارتباط بین غذاهای پرکالری و ابتلا به سرطان در طول ۱۴ سال  بر روی زنان ۵۰ تا ۷۹ ساله در دانشگاه آریزونا انجام گرفته است .

نتایج این مطالعه نشان می دهد مصرف غذاهای آماده مانند همبرگر یا پیتزا خطر ابتلا به سرطان را در زنان – حتی اگر اضافه وزن نداشته باشند – افزایش می دهد . غذاهای آماده اغلب به عنوان مواد غذایی پر انرژی اما کم مغذی تعریف می شوند. داشتن رژیم غذایی پر کالری مانند بیسکوییت، شکلات و پیتزا باعث افزایش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به سرطانهای مرتبط با چاقی ( مانند سرطان پستان ، روده بزرگ ، تخمدان و رحم ) در زنان با وزن طبیعی (BMI بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹)  می شود . این نشان می دهد که داشتن وزن طبیعی به تنهایی عامل محافظتی در برابر خطر ابتلا به سرطان نمی باشد .

با این حال، داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل، به شما کمک می کند تا تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.

ارسال شده در تازه ها

ارسال نظر

*

code