آیا ژنها خطر بروز سرطان را تعیین میکنند و چگونه رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان کمک کننده است؟
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
آسیب به ژنهای تنظیم کننده رشد سلولی میتواند ژنتیکی یا اکتسابی باشد. انواع خاصی از موتاسیونها و تغییرات ژنتیکی موجب افزایش خطر بروز سرطان می¬شود. مواد مغذی رژیم غذایی میتواند از آسیب DNA جلوگیری کند. فعالیت بدنی، کنترل وزن و رژیم غذایی میتواند از ایجاد سرطان درافراد با خطر ژنتیکی بالای سرطان جلوگیری کرده یا آن را به تأخیر بیاندازد. رابطه متقابل بین رژیم غذایی و فاکتورهای ژنتیکی یک مبحث مهم و پیچیده است که مطالعات زیادی در این رابطه در حال انجام است.
ارسال شده در سؤالهای متداول