آیا مصرف کمتر چربی ، خطر بروز سرطان را کم میکند؟
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
شواهد کمی وجود دارد که مقدار کلی چربی مصرفی فرد در خطر بروز سرطان تأثیر بگذارد. اما غذاهای حاوی چربی زیاد پرکالری بوده و موجب چاقی میشود که خود با افزایش خطر بروز انواعی از سرطانها مرتبط است. شواهدی وجود دارد که انواع خاصی از چربیها مانند چربیهای اشباع شده ممکن است شانس بروز سرطان را بیشتر کند. دربارۀ رابطه بین سایر انواع چربیها (اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی یافت میشود) و اسیدهای چرب غیر اشباع (روغن زیتون و کانولا) و کاهش خطر سرطان شواهد اندکی وجود دارد.
ارسال شده در سؤالهای متداول