جستجو در سایت

آیا غذاهایی که برچسب ارگانیک دارند در کاهش خطر سرطان مؤثرترند؟

آیا غذاهایی که برچسب ارگانیک دارند در کاهش خطر سرطان مؤثرترند؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷

عنوان “ارگانیک” در مواد غذایی گیاهی به این معنی است که آنها بدون استفاده از آفت‌کش‌ها و تغییرات ژنتیکی تولید شده‌اند. در حال حاضر، مطالعاتی وجود ندارد که نشان بدهد این نوع غذاها در کاهش خطر بروز سرطان از غذاهای تولید شده به سایر روش‌ها، مؤثرتر است.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*

code