آیا خوردن ماهی در مقابل سرطان اثر محافظتی دارد؟
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
ماهی یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است. مطالعات حیوانی نشان میدهد که این اسیدهای چرب از بروز سرطان جلوگیری کرده یا رشد آن را کندتر میکند. ولی شواهد اندکی در تأثیر آنها در انسان وجود دارد. با اینکه مصرف ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا۳، موجب کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی میشود، برخی انواع ماهیها (خصوصاً ماهیهای بزرگ) ممکن است حاوی مقادیر زیادی جیوه، پلیکلرین بیفنیل (PCBs)، دیوکسین و سایر آلوده کنندههای محیطی باشد. زنان باردار، زنان شیرده و کودکان نباید از این نوع ماهیها استفاده کنند. مطالعات تاکنون فواید مصرف مکملهای امگا۳ و روغن ماهی را همانند خوردن خود ماهی نشان نداده است.
ارسال شده در سؤالهای متداول