آیا وجود آفتکشها در مواد غذایی موجب سرطان میشود؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷
آفتکشها وقتی در تولیدات صنعتی، کشاورزی و شغلی بهصورت نابجا استفاده شوند میتوانند سمی باشند. با اینکه سبزیجات ومیوهها میتواند حاوی مقادیر کمی از این مواد شیمیایی باشد، شواهد علمی بسیاری از مصرف سبزی و میوهها حمایت میکند. درحال حاضر شواهدی وجود ندارد که وجود مقادیر اندک آفتکشها در سبزی و میوه موجب افزایش خطر سرطان گردد و سبزیجات و میوهها قبل از مصرف باید خوب شسته شود.
ارسال شده در سؤالهای متداول