(انگلیسی) English     (عربی) Arabic

موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان: آیا نوشیدن چای خطر سرطان را کم می‌کند؟
جستجو در سایت

آیا نوشیدن چای خطر سرطان را کم می‌کند؟

آیا نوشیدن چای خطر سرطان را کم می‌کند؟

بعضی مطالعات مطرح می‌کند که نوشیدن چای به‌علت وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدان می‌تواند خطر بروز سرطان را کمتر کند. در مطالعات حیوانی مصرف برخی انواع چای( مانند چای سبز) خطر بروز سرطان را کم می‌کند ولی نتایج مطالعات انسانی مختلف است. در حال حاضر تأثیر چای در کاهش خطر سرطان در انسان اثبات نشده است.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*