(انگلیسی) English     (عربی) Arabic

موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان: آیا مصرف شکر خطر بروز سرطان را بیشتر می‌کند؟
جستجو در سایت

آیا مصرف شکر خطر بروز سرطان را بیشتر می‌کند؟

آیا مصرف شکر خطر بروز سرطان را بیشتر می‌کند؟

مصرف شکر باعث جذب کالری بیشتر بدون تأمین مواد مغذی لازم در کاهش خطر سرطان می‌شود. با ایجاد چاقی و افزایش سطح انسولین، شکر به‌طورغیر مستقیم خطر بروز سرطان را بیشتر می‌کند. شکر سفید (فرآوری شده) در مقایسه با شکر قهوه‌ای یا عسل در افزایش وزن بدن و تأثیر بر انسولین تفاوتی ندارند. محدود کردن غذاهایی مانند کیک، آب نبات، بیسکوئیت، نوشابه در کم کردن مصرف شکر مؤثر است.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*