جستجو در سایت

آیا سویا خطر سرطان را کاهش می‌دهد؟

آیا سویا خطر سرطان را کاهش می‌دهد؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷

غذاهای حاوی سویا منبع غنی پروتئین و جایگزین مناسبی برای گوشت است. سویا حاوی فیتوکمیکال‌ها بوده که برخی از آنها فعالیت استروژنی ضعیف دارد که در مطالعات حیوانی در مقابل سرطان‌های وابسته به هورمون اثر محافظتی دارد. در حال حاضر شواهد کمی وجود دارد که نشان بدهد مصرف سویا خطر بروز سرطان را کاهش بدهد. مصرف زیاد سویا می‌تواند خطر بروز سرطان‌های حساس به استروژن مانند سرطان پستان و رحم را افزایش دهد. زنان مبتلا به سرطان پستان باید مقادیر متوسطی از سویا را به‌عنوان جزئی از رژیم گیاهی مصرف کنند. این افراد نباید مقدار زیادی سویا در رژیم غذایی مصرف کنند و از مصرف منابع غلیظ شده سویا مانند قرص و پودر سویا یا مکمل‌های حاوی مقدار زیاد ایزوفلاوون خودداری کنند.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*

code