آیا مصرف شکر خطر بروز سرطان را بیشتر میکند؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷
مصرف شکر باعث جذب کالری بیشتر بدون تأمین مواد مغذی لازم در کاهش خطر سرطان میشود. با ایجاد چاقی و افزایش سطح انسولین، شکر بهطورغیر مستقیم خطر بروز سرطان را بیشتر میکند. شکر سفید (فرآوری شده) در مقایسه با شکر قهوهای یا عسل در افزایش وزن بدن و تأثیر بر انسولین تفاوتی ندارند. محدود کردن غذاهایی مانند کیک، آب نبات، بیسکوئیت، نوشابه در کم کردن مصرف شکر مؤثر است.
ارسال شده در سؤالهای متداول