جستجو در سایت

آیا ویتامین A خطر سرطان را کم می‌کند؟

آیا ویتامین A خطر سرطان را کم می‌کند؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷

ویتامین A (رتینول) از ۲ طریق از مواد غذایی تأمین می‌شود: نوع آماده از منابع حیوانی (رتینول) و ساخته شدن از بتاکارتن موجود در منابع غذایی گیاهی. ویتامین A برای حفظ سلامتی بافت‌ها ضروری است. نشان داده نشده است که مکمل‌های ویتامین A، چه به‌صورت رتینول و چه بتاکاروتن خطر سرطان را کاهش دهد و در حقیقت مصرف زیاد مکمل‌های آن موجب افزایش خطر سرطان ریه در سیگاری‌ها می‌شود. مصرف زیاد رتینول با خطرات جدی دیگری نیز همراه است.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*

code