جستجو در سایت

آیا مصرف لیکوپن می‌تواند خطر بروز سرطان را کم کند؟

آیا مصرف لیکوپن می‌تواند خطر بروز سرطان را کم کند؟
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

لیکوپن رنگدانه قرمز – نارنجی است که عمدتاً در گوجه فرنگی و غذاهای حاوی آن و با مقدار کمتر در گریپ‌فروت و هندوانه وجود دارد. مطالعات زیادی نشان داده است که مصرف گوجه فرنگی و غذاهای حاوی آن خطر سرطان راکاهش می¬دهد. ولی اینکه لیکوپن مسؤول این اتفاق باشد مشخص نیست. حتی اگر لیکوپن مرتبط با کاهش خطر سرطان باشد، این بدین‌معنی نیست که مصرف مکمل‌های حاوی لیکوپن مؤثر و بی‌خطر است.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*

code