جستجو در سایت

آیا شیوه پختن گوشت با خطر سرطان ارتباط دارد؟

آیا شیوه پختن گوشت با خطر سرطان ارتباط دارد؟
مرداد ۱۴, ۱۳۹۷

آیا شیوه پختن گوشت با خطر سرطان ارتباط دارد؟پختن کافی برای از بین بردن میکروب‌های مضر در گوشت ضروری است. ولی برخی مطالعات نشان داده است که سرخ کردن، آب‌پز کردن یا کبابی کردن گوشت در دمای بسیار زیاد مواد شیمیایی تولید می‌کند که می‌تواند خطر سرطان را بیشتر کند. با اینکه این مواد می‌تواند باعث آسیب DNA و بروز سرطان در حیوانات گردد، ولی تأثیر آنها در ایجاد سرطان کولورکتال در انسان مشخص نشده است. بخارپز کردن و پختن در میکروویو باعث تولید مقدار کمتری از این مواد می‌شود.

ارسال شده در سؤالهای متداول

ارسال نظر

*

code