(انگلیسی) English     (عربی) Arabic

موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان: چـــربی شکـــم میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهـــــــــــــد
جستجو در سایت

چـــربی شکـــم میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهـــــــــــــد

چـــربی شکـــم میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهـــــــــــــد

یک مطالعه جدید که در دانشگاه میشیگان انجام گرفته جزئیات جدیدی از یک پروتئین مشخص را ارائه می کند . این پروتئین که از بافت چربی در بدن آزاد می شود می تواند سلول های غیر سرطانی را به سلولهای سرطانی تبدیل کند .تحقیقات نشان داده که لایه نازک چربی شکمی در مقایسه با چربی زیر پوست مقادیر بیشتری از این نوع پروتئین را آزاد می کند که منجر به رشد تومور سرطانی می شود .
بیش از یک سوم جمعیت دچار چاقی هستند. چاقی با افزایش خطر ابتلا به چند نوع سرطان از جمله پستان، روده بزرگ، پروستات، رحم و کلیه ارتباط دارد .
این مطالعه نشان می دهد که شاخص توده بدنی یا BMI ممکن است بهترین شاخص ارزیابی خطر سرطان نباشد. چاقی شکمی و به خصوص سطح پروتئینی به نام فیبروبلاست فاکتور رشد ۲ (FGF2) ممکن است شاخص بهتری برای ارزیابی خطر ابتلا به سرطان باشد . در حال حاضر تحقیقات بیشتر در مورد شناسایی ترکیبات ضد سرطانی جدید که بتواند اثرات FGF2 را متوقف کند در حال انجام است .
نتایج این مطالعه در مجله Oncogene منتشر شده است .
August 28, 2017

ارسال شده در تازه ها

ارسال نظر

*